whatsapp
geçmiş olsun

Acil Servis

Özel Kemal Bayındır Hastanesi olarak, gelişmiş tıbbi cihazlarla donanmış bulunan acil ünitesinde,  5 kadrolu doktorumuzla ve deneyimli yardımcı sağlık personelinden acil ekibi, profesyonelliği ve ekip çalışmasını ön planda tutmakta ve ilgili uzman yönetiminde hastalarına hizmet vermektedir. Uzman kadrosu, hızlı ve etkin müdahalesi ile hizmet veren acil serviste her türlü acil tetkik ve tedavi yapılmaktadır.
 
7 gün/ 24 saat hizmet sunan Özel Kemal Bayındır Hastanesinin acil ünitesi; acil müdahale (resusitasyon, tıbbi müdahale, enjeksiyon, pansuman vb.), acil müşahede ve acil muayene olmak üzere 3 ayrı bölümde hizmet vermektedir.
 
Acil Servis ; Zehirlenme Vakaları , İshalli Hastalıklar , Yüksek Ateş , Kesiler , Kırıklar , Trafik Kazaları , Düşmeler , Darplar , Kalp Krizi-Yetersizliği , Ritim Bozuklukları , Astım ve Bronşit Atakları , Şeker Koması , İntihar Girişimleri , Mide-Bağırsak Kanamaları vb. birçok acil duruma ilk müdahele ve  tedavi yapılır 
Anestesi ve Reanimasyon
Nöroloji
Nöroşirurji 
Genel Cerrahi
Çocuk Sağlıgı ve Hastalıkları
İç Hastalıkları 
Kadın Hastalıkları ve Doğum
Kardiyoloji
Kulak Burun Boğaz 
Ortepedi ve Travmatoloji
Radyoloji 

Yukarıdaki branşlardaki hekimlerimiz , eğer acil hekimi konsültasyounu gerekli gördüyse mutlaka hastayı muayene eder , yada gerekli müdahaleyi yapar .

Hastalarımıza verdiğimiz tüm hizmetlerde hasta yakınlarını haberdar etmek hastanemizin özellikli ilkesidir. Hasta yakınları hastanın durumu ile ilgili olarak sürekli bilgilendirilir. Hastanın ve hasta yakının rızası olmadan hiçbir işlem gerçekleştirilmez.